Има нова информация по разследването, но не може да я

...
 Има нова информация по разследването, но не може да я
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Има нова информация по разследването смъртта на българския граничар

  " Има нова информация по следствието, само че не може да я показа. Изследваме всички вероятни версии. Когато има версия, в която сме сигурни в огромна степен, ще я представим пред обществеността ", сподели служебният министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев. Той добави, че проверяващите ще открият всички обстоятелства и условия към случая с убийството на български служител на реда на българо-турската граница, по думите му, с цел да „ сме сигурни, че това, което се откри там, ще бъде обективната истина и ще бъдат осъдени отговорните “, разяснява той в коридорите на Народното събрание.

Демерджиев съобщи, че няма да бъде закрито граничното полицейско ръководство „ Олтоманци “ към районна дирекция „ Гранична полиция “  - Драгоман.

Първоначално, в средата на годината, е взето решение полицейското ръководство на бъде закрито, само че през октомври, това решение е преразгледано, поради спецификата на пограничните райони. Структурата и състава на „ Олтоманци “ ще бъдат непокътнати, изясни той.

Демерджиев добави, че се прави непрекъснат мониторинг от управлението на Министерство на вътрешните работи на структурите във ведомството, като решенията, които се взимат, би трябвало да са стимулирани и функциониращи.

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР